Kayıt Yenilemede Problem Yaşayan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 30-01-2019

Değerli Kullanıcılarımız,

30 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kayıt yenileme esnasında sorun yaşamamanız için, en yakın zamanda Kütüphane hesabınızda süresi geçmiş kitaplarınız veya gecikme cezanız bulunuyorsa; işlemi hangi kütüphaneden yaptıysanız (birim veya merkez kütüphanesi) oraya başvurarak ödünç aldığınız kitapları iade ediniz ve eğer gecikme cezanız varsa lütfen onu da ödeyiniz.

Kitapları iade ettikten ve ceza ücreti işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra işlemi hangi kütüphaneden yaptıysanız (birim veya merkez kütüphanesi) oradan “BORCU YOKTUR” yazısını alarak ÖĞRENCİ İŞLERİNİZE teslim ediniz ve kayıt yenileme işleminizi tamamlayınız!

NOT: Yukarıdaki bilgilendirme sonrasında hala gerekli işlemleri yapmadığınız takdirde yaşanacak herhangi bir problemden kütüphanelerimiz sorumlu değildir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı