Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphanelerinde mevcut olan basılı KİTAP/DERGİ/TEZ gibi yayınlara erişebilmeniz için yapmanız gerekenler;

İlk önce yayın arama ekranını buradan açınız ve aşağıdaki adımları uygulayınız:

• Karşınıza çıkan arama ekranındaki arama kriterlerinizi belirleyiniz
  • Bir alt sütunda yer alan “Bulunduğu yer:” kısmını bulunduğunuz birim kütüphane hangisi ise ona göre seçim yapınız. Örneğin; Merkez Kütüphanede yer alan bir yayını aramak istiyorsanız burayı “Merkez Kütüphane” olarak seçiniz.
  • Materyal Türü:” kısmını ise “KİTAP, TEZ, SÜRELİ YAYIN” alanlarından herhangi birini veya isterseniz hepsini de seçebilirsiniz ve son olarak hemen sağda bulunan “Submit” butonuna basarak aramanızı başlatınız.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• Kitapların bulunduğu salon Merkez Kütüphane’nin 1.katındadır. Kitap ödünç alma kuralları için tıklayınız
  • Tezlerin ve Süreli Yayınların (dergilerin) bulunduğu salon Merkez Kütüphane’nin 2.katındadır. Tez ve dergiler ödünç alınamaz!