Kitap İstek Hazırlama Formu (AKADEMİK PERSONEL İÇİNDİR)

TÜRKÇE KİTAP İSTEKLERİ İÇİN AÇIKLAMA

Üniversitemiz kütüphanelerine, öğretim elemanları ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu Türkçe   kitapların  satın  alınması planlanmaktadır.  Üniversitemizin  birimlerine,   isteklerini ……’a kadar Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına iletmeleri için yazı gönderilmiştir. Öğretim elemanlarınız,kitap istek hazırlama kılavuzuna (EK1) den, kitap istek hazırlama formuna (EK2) den ve gerekli bilgilere kütüphanemizin web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kitap istekleri hazırlanırken, Kütüphanemizin Web sayfasında yer alan yayınevlerinin olduğu şuradaki bağlantıdan  yararlanabilirsiniz.

Gereksiz satın almalara neden olmamak için kütüphanemizde bulunan kitaplar da kontrol edilmelidir. Üniversitemizin satın aldığı ve abone olduğu e-kitapların listesi aşağıda mevcuttur (EK3).  Elektronik erişimi bulunan kitabın basılısı istenmemelidir.

EK:  1-Kitap İstek Hazırlama Kılavuzu

2- Kitap İstek Hazırlama FORMU