Kitap İstek Hazırlama Formu (AKADEMİK PERSONEL İÇİNDİR)

Üniversitemiz kütüphanelerine, öğretim elemanları ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu TÜRKÇE ve YABANCI DİL kitapların  satın  alınması planlanmaktadır.  Üniversitemizin  birimlerine,   isteklerini 15/02/2019 tarihine kadar Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı web sayfasında yer alan online kitap istek formlarına girmeleri için yazı gönderilmiştir.

Kitap isteklerinin aşağıdaki bağlantılar kullanılarak yapılması gerekmektedir.

Kütüphanelerimizde mevcut olan bir kaynağı tekrar istekte bulunmayınız, kontrol için tıklayınız

KİTAP İSTEKLERİ TOPLAMA SÜRESİ BİTMİŞTİR; İLGİLİ FORM KALDIRILMIŞTIR.

ÖNEMLİ NOT:

HER BİRİMİN KENDİSİNE AİT GELEN KİTAP İSTEKLERİNİ GÖREBİLMESİ VE İNDİRİP ÇIKTI ALABİLMESİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARIN KULLANILMASI GEREKMEKTEDİR. BAĞLANTIDA YER ALAN EXCELİ AŞAĞIDAKİ YOLU TAKİP EDEREK İNDİREBİLİR, KENDİ BİRİMİNİZE AİT KİTAPLARI İNDİRDİĞİNİZ EXCELDEN FİLTRELEME YAPARAK ÇIKTISINI ALABİLİRSİNİZ.

AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN; DOSYA–>FARKLI İNDİR–>MİCROSOFT EXCEL YOLUNU TAKİP EDEREK İLGİLİ İSTEKLERİ BİLGİSAYARINIZA İNDİREBİLİRSİNİZ.

TÜRKÇE GELEN KİTAP İSTEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YABANCI DİL GELEN KİTAP İSTEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ