Genel Tanıtım

Faks :

kutuphane@deu.edu.tr

Hakkında

İzmir içinde ve çevre illerde çok sayıda fakülte ve yüksekokuldan oluşan üniversitemizin bilgi hizmetleri; Merkez Kütüphane ve 13 birim kütüphanesi tarafından yürütülmektedir. Bu sayede kullanıcılarımızın bilgi ihtiyaçları yüksek hizmet kalitesiyle, hızlı ve profesyonel bir ekip önderliğinde karşılanabilmektedir. Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan Merkez Kütüphane ve diğer 13 kütüphane ile birlikte üniversitemizdeki toplam kütüphane alanı 19.637 m² olup, toplam okuyucu kapasitesi ise 2.336’dır.

Personel

İncelemek için tıklayınız

Kütüphane Koleksiyonu :

İncelemek için tıklayınız

Hizmetler : Merkez ve bağlı 12 kütüphanenin kitap ve süreli yayın satın alımı ve birim kütüphanelerine dağıtımı, okuyucu hizmetleri, teknik hizmetler, kurum içi ve diğer Üniversite, araştırma kütüphaneleriyle ödünç alıp verme ve kaynak paylaşımında işbirliği.