Çalışma-Seminer Odaları-Toplantı Salonu Hizmeti

Merkez Kütüphanede;

1-    230 kişilik konferans salonu
2-    50 kişilik toplantı ve sinema salonu.
3-    2 adet 40 kişilik seminer salonu.
4-    12 adet grup çalışma odası.

5-    6 adet araştırmacı odasıKonferans salonumuz her türlü toplantıya ev sahipliği yapabilecek teknik donanıma sahiptir. Toplam 230 kişiliktir. Kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği her türlü donanımla desteklenen görsel-işitsel salonumuz okuyucuların her türlü eğitim ihtiyacına hizmet vermektedir. Tüm odalarda, seminer salonlarında ve konferans salonunda kablosuz internet (wireless) sistemi mevcuttur.

KULLANIM KOŞULLARI :
  • Konferans salonu ve seminer salonlarında yapılacak her türlü etkinlik için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan randevu alınması gerekmektedir.
  • Grup çalışma odalarında çalışabilmek için en az 3 kişilik bir grubun olması gereklidir.
  • Odalarda kullanım dışı zamanlarda eşya (çanta, kitap, mont, ders notu vb.) bırakmayınız. Yaşanacak herhangi bir kayıp olayından kütüphane personeli sorumlu tutulamaz.
  • Odalardan dışarıya masa, sandalye vb. eşyaları çıkartmak yasaktır.
  • Odalarda yiyecek-içecek tüketilmesi ve sigara içilmesi yasaktır.
  • Tüm etkinlik ve hizmetlerimiz ücretsizdir.
 Ayrıntılı Bilgi İçin :3018014 / 3018009